Santi Carcasona
L'Auditori i Apropa Cultura
Resource type
Arts
Artistic discipline
Music
Language
Català
Format
Document, Video

Goals

Educa amb l’Art es un curs de formació que ensenya a enriquir, potenciar i donar una nova dimensió a la vostra tasca com a educadors o educadores a través de les possibilitats de la creació artística. A partir de sessions vivencials en arts escèniques, música i arts visuals experimentem i aprenem com l'art pot ajudar-nos en el dia a dia.

La pandèmia del Covid-19 ens ha portat al límit, molt especialment als i les professionals del sector social. Per aquesta raó, el curs 2020-2021 girarà al voltant de la reconnexió amb nosaltres mateixes i la necessitat de guarir-nos i regenerar-nos a través del joc creatiu i la descoberta de la pròpia mirada artística.

 

Description

Formació Educa amb l'Art en música i percussió organitzat pel Servei Educatiu de L'Auditori amb Apropa Cultura.

  • Què vàrem fer? La sessió va girar al voltant d'una idea: La música a partir de la pulsació. Durant el taller desenvolupàrem dinàmiques i jocs per comprendre-la i construïr a partir d’ella.
  • Treballàrem dinàmiques amb shakers i amb percussió corporal, com a introducció a la sessió.
  • També varem fer treball individual-grupal amb les Sound Shapes (instruments de percussió força particulars) i la part més harmònica i melòdica la desenvoluparem amb els boomwhackers, els tubs de colors afinats. 
  • La sessió acaba amb una meditació col·lectiva i musical amb l’ajuda d’uns ressonadors. 

Visualitza els vídeos per seguir el taller com si hi haguessis estat presencialment!

A càrrec de: Santi Carcasona www.santicarcasona.com