La lògica de la felicitat
2023/02/22
Wednesday
Schedule
afternoonSessions
Duration: 
60 min
Languages: 
Spanish
Places for groups
Places available for wheelchair users
Free

Presentation
Museums and exhibitions
Science

En temps d'inquietuds i d'amenaces, pensar sobre la felicitat present i futura pot semblar una trivialitat gairebé ofensiva. Però és just en situacions de conflicte quan, individualment i col·lectivament, es requereix un esforç per ajudar a dissenyar la possibilitat de crear escenaris realistes per tenir les millors vides, tant per a les generacions actuals com per a les futures. En aquesta conferència, l'expert Carmelo Vázquez Valverde ens en parlarà sota el suggeridor títol "La felicitat té futur?".

Gràcies a ell coneixerem l'evidència científica que hi ha sobre la possibilitat que, després del trauma i les dificultats, hi pugui haver creixement i millores en la vida de les persones i les societats en conjunt. Amb aquests antecedents podem fer algunes prediccions realistes i assolibles sobre canvis necessaris a la nostra societat, en àmbits tan centrals com l'educació o la salut mental. Pensar en el futur mai no ha estat tan necessari, i per afrontar-lo necessitem les millors eines d'anàlisi i de saviesa possibles.

A càrrec de: 

Carmelo Vázquez Valverde, catedràtic de Psicopatologia a la Universitat Complutense de Madrid. Professor visitant a la Universitat de Califòrnia i a la de Harvard. President de la International Positive Psychology Association i president de l'Àrea de Psicologia de l'Agència Estatal d'Investigació (AEI). 

Ideal for older people
All audiences

Dark environment
Minimum places for the group: 
3
Maximum places for the group: 
10

Where it takes place

Carrer dels Ciutadans, 19
17004
Girona
972483978

Apropa equipamient contact

Departament de Reserves CaixaForum Girona rcaixaforumgirona@magmacultura.com
972209836

Past sessions

Wednesday
22
February
Time
18:30
Place
CaixaForum Girona

Accessibility

  • Places available for wheelchair users