Mare Terra
2023/05/27
Saturday
Schedule
afternoonSessions
Duration: 
75 minuts aprox.
Languages: 
Catalan
Places available for wheelchair users
Since 3 €

Show
Music
Choral

Mare Terra és un espectacle del Cor de l’Orfeó Lleidatà que pretén ser un clam per la lluita pel canvi climàtic. El Cor és l’eix principal de l’espectacle, i compta també amb la participació dels Cors Infantils i Joves de l’Orfeó, actors de l’Aula Municipal de Teatre, i amb la direcció escènica de Dani Coma.

És el primer espectacle de l’Orfeó Lleidatà com a Cor Resident del Teatre de la Llotja, d’acord al conveni de col·laboració signat avui pel Sr. Paco Cerdà, tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Emprenedoria, i el Sr. Antoni Soliva, President de la Fundació Orfeó Lleidatà. La vinculació de l’Orfeó Lleidatà amb el Teatre de la Llotja s’ha anat consolidant els darrers anys, amb produccions anuals com l’exitós Christmas.cat, les produccions simfòniques ‘Carmina Burana’ o el ‘Requiem de Mozart’ amb l’Orquestra Simfònica ‘Julià Carbonell’ de les Terres de Lleida, o la darrera producció ‘Dancing Vivaldi’ amb el PAR en Dansa de Terrassa i l’Orquestra Simfònica ‘Victoria de los Ángeles’.

L’espectacle, creat 100% a l’Orfeó, és la primera producció del nou director del Cor, Pol Pastor, un clam a favor de la lluita contra el canvi climàtic. Mitjançant la música coral contemporània, veurem néixer i créixer la Terra i com l’ésser humà la destrueix a poc a poc. Finalment, les noves generacions ens donaran un cop de realitat per canviar el rumb del nostre planeta.

Amb la participació de tota la família Coral de l’Orfeó, Mare Terra fusiona diverses disciplines artístiques per crear un muntatge únic, innovador, espectacular i que apropa el cant coral a la societat actual.

Un dels valors de la Fundació Orfeó Lleidatà és el compromís amb el medi ambient, així com l’aposta pel gran potencial transformador de la cultura per activar i inspirar un canvi en la societat cap a un futur sostenible.

Very visual
All audiences

Where it takes place

Av. Tortosa, 6-8
25005
Lleida

Apropa equipamient contact

973233554
Advisory hours: 
De 8.30 h a 15.00 h

Past sessions

Saturday
27
May
Time
19:30
Place
Sala Ricard Vinyes

Accessibility

  • Places available for wheelchair users