Descripción

La Júlia i en Pau esperen un fill. Als cinc mesos, l’embaràs es complica. En una setmana han de fer-se a la idea que el perden. Passaran per moments difícils, intensos, feliços, dramàtics i còmics, tot alhora.

A partir d’un text autobiogràfic de Clàudia Cedó, aquesta és la història de superació d’una parella que, com tantes d’altres, ha d’afrontar el fet de parir una criatura morta i aprendre alguna cosa d’aquesta circumstància, com ara plantar cara al monstre de les pròpies pors. 

Una història sobre com trobar la llum en la foscor i la bellesa en els descampats

Guardonada als Premis de la Crítica 2018 a Millor text, Millor espectacle i Millors actrius principals (compartit entre les actrius Maria Rodríguez i Vicky Luengo) i guardonada als Premis Butaca 2019 a Millor espectacle de petit format, Millor text teatral i Millor direcció i nominada a Millor actriu (Maria Rodríguez).

Interpretació: Pep Ambròs, Anna Barrachina, Queralt Casasayas, Míriam Monlleó, Xavi Ricart i Maria Rodríguez | Autoria:Clàudia Cedó | Direcció: Sergi Belbel | Producció:Sala Beckett i Grec 2018 Festival de Barcelona | Durada:1 h 30 min

Emociones fuertes
Éxito de la temporada
Muy visual
Para amantes del drama
Sensorial
Una apuesta segura
Adultos
Jóvenes
Todos los públicos
Ambiente oscuro
Sin entreacto

Equipamiento

Plaça Josep Pla
17600
Figueres

Contacto Apropa del equipamiento

Horarios asesoramiento: 
De dilluns a divendres de 10 a 14 h.
+34 972 50 19 11
Persona de contacto: 
Aina Baig Caamaño abaig@figueres.org