Jornades d'Accessibilitat i Diversitat

Descripció

Cada any, organitzem jornades per donar als professionals dels equipaments culturals noves eines i metodologies relacionades amb l’accessibilitat. L’objectiu és que tant vosaltres com els vostres espais estiguin preparats per acollir col·lectius amb necessitats específiques. 

L’accessibilitat i la inclusió no es poden quedar en la teoria. Cal millorar el disseny dels espais, els programes de mà, la comunicació i tot allò que permeti eliminar barreres. 

A través de les Jornades d'Accessibilitat el personal dels equipaments culturals reben formació sobre un tema concret com ara la salut mental, la discapacitat intel·lectual, les persones sense llar, etc. 

Les darreres jornades van tenir lloc el 28 de gener i el 19 de febrer de 2018 i van girar al voltant de Com millorar l'experiència cultural de persones amb Discapacitat Intel·lectual i de persones amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA). Vols consultar la publicació amb tota la documentació i videos de les jornades? Clica aquí.

 

Publicacions, vídeos i recursos d'accessibilitat

Totes les jornades d'accessibilitat i diversitat són enregistrades en vídeo, pots consultar totes les conferències al nostre canal de Youtube.

Al nostre apartat de recursos, trobaràs materials, presentacions i documents relacionats amb les ponències de les jornades. 

Elaborem publicacions digitals com a resum i recopilació de cada una de les jornades d'accessibilitat i diversitat, pots consultar-les totes aquí

 

Properes Jornades d'Accessibilitat i Diversitat

Les properes jornades tindran lloc a partir de gener del 2019.