Sol·licitud
17/01/2019
dijous
Sessions
matí
Durada: 
50 minuts
Places disponibles per a cadires de rodes
A partir de 3 €

Descripció

Addaura Teatre Visual fa una mirada al món de Brossa amb set poemes visuals. L’espectacle neix de la inquietud per voler explorar i experimentar la fusió entre la poesia d’avantguarda amb la dansa, i tot plegat fer-ho arribar als infants. És un espectacle basat en la poesia visual de Joan Brossa, on es barregen dansa, màgia, objectes, projeccions, titelles i ombres, una investigació que ens porta a encaixar-ho tot sense perdre el significat que l’autor vol transmetre en cadascuna de les seves obres.

En explorar el fantàstic món de Brossa, hem vist que darrere de cada obra hi ha una particularíssima visió del món, de la societat, i ens ofereix la possibilitat de descobrir nous camins plens de paral·lelismes i simbolismes.

La dificultat d’expressar amb paraules el que signifiquen les coses porta a Brossa a utilitzar la imatge o l’associació entre objectes com a substitut del poema, tot oferint una representació lúdica i irònica. Un dels elements clau de l’espectacle són les lletres de l’alfabet, molt significatives en l’obra de Brossa. Tant, que aquestes poden significar per elles mateixes i passar a ser portadores de valors expressius ben diversos. D’entre totes, la lletra A és la més reiterada, atès que és la primera lletra de l’alfabet i, per tant, és la porta per on entra la literatura!

Molt visual
Infantil
Tots els públics

Equipament

Paseo Ernest Lluch, D - 1.
08222
Terrassa

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
10.00h a 14.00h; 15.00h a 17.00h
+34 93 789 90 85

Sessions passades

dijous
17
gener
Hora
11:00
Espai
Auditori Municipal de Terrassa

Accessibilitat

  • Places disponibles per a cadires de rodes