Registra't
Sol·licitud
06/05/2020
dimecres
Sessions
matí
Durada: 
55 MINUTS
A partir de 3 €

Descripció

Notes & Films és un concert ple de cinema on, a partir de diferents curtmetratges que van del cinema mut de principis de segle a l’animació digital, passant per l’stop-motion, descobrireu com n’és d’important el so en el cinema. Per fer-ho, la companyia porta una pila de clarinets de mides diferents per posar-hi la banda sonora. Hi sentireu ragtimes, funky, àries de Mozart i fins i tot un sirtaki. Perquè quan música i imatge es donen la mà fins i tot sobren les paraules!

Però el so del cinema també són els efectes sonors. De gravar-los se n’ocupen els artistes foley. A Notes & Films els músics canviaran els instruments per regadores, draps, sabates i cubells perquè veieu la màgia d’aquest ofici! I és clar, també descobrireu que les pel·lícules són fetes de fotogrames gravant l’escena d’una pel·lícula amb la vostra ajuda i aprendreu les bases del cinema d’animació.

A càrrec de Ensemble una cosa rara arriba aquesta proposta. Els integrants de la companyia han realitzat concerts arreu de lʼestat així com a França, Bèlgica o Holanda. Han estat seleccionats per tocar en prestigiosos festivals i desenvolupen una intensa activitat com a intèrprets en dʼaltres formacions de música de cambra així com també en el camp orquestral. En el camp educatiu, són els creadors del conegut espectacle Clarinetàrium, sota la producció de la Fundació La Caixa.

Infantil

Equipament

Passeig Ernest Lluch, D - 1.
08222
Terrassa

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
10.00h a 14.00h; 15.00h a 17.00h
+34 93 789 90 85

Sessions passades

dimecres
06
maig
Hora
11:00
Sessió escolar
Espai
Auditori Municipal de Terrassa