Direct reservation
13/12/2020
Sunday
Sesiones
afternoon
Duration: 
1 hora i 20 min.
Places available for wheelchair users
Since 3 €

Description

85 anys després de la seva fundació, The Golden Gate Quartet continua tenint-ne prou amb quatre veus d’or per emocionar-nos com ningú.

A principis dels anys 30 del segle passat, en una barberia dels afores de Norfolk (Virginia), A.C. Eddie Griffin, barber amb una veu extraordinària de tenor, decideix formar amb tres amics un quartet de gospel d’estil jubilee, el que proliferava aleshores a les esglésies de Virginia. I tot i que Griffin va arraconar aviat les seves aspiracions musicals i va tornar a agafar la fulla d’afaitar, les llavors del Golden Gate Quartet, una de les institucions més reputades de la música vocal als Estats Units, van quedar plantades.

De la seva extensa biografia, només esmentarem dos apunts: Franklin D. Roosevelt, bocabadat després de veure’ls cantar al Café Society de Nova York, els va convidar a cantar a la seva investidura com a president. I el llegendari cantant folk Leadbelly, el juny del 1940, va compartir amb el quartet una sessió de gravació que esdevindria una de les joies arqueològiques més preuades del segell RCA-Victor.

El seu nou disc, Music is???, posa en relleu el seu talent, també, per harmonitzar doo-wop, soul i R&B.

Adults
No intermission

Equipment

Av. del Pla del Vinyet, 48
08172
Sant Cugat del Vallès

Apropa equipamient contact

+34 935891268
Contact person: 
Aurèlia Sebastià Blasco teatre-auditori@santcugat.cat

Past sessions

Sunday
13
December
Time
19:00
Place
Sala Teatre

Accessibility

  • Places available for wheelchair users