4.7368421052632
Av. Diagonal, 686
08034
+34 93 363 25 10

Descripción

El Festival Jardins Pedralbes és un projecte de Concert Studio. Es compleixen ja 7 anys del primer Festival Jardins Pedralbes, que va néixer de la nostra passió per la música i per la ciutat de Barcelona. Somiàvem amb un lloc obert, a l’aire lliure, en contacte amb la naturalesa i amb història, i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i de la conselleria de cultura de la Generalitat de Catalunya la idea es va materialitzar als Jardins del Palau de Pedralbes. Avui, gràcies a tots vosaltres, el festival ha crescut fins a convertir-se en una referència a tot Europa.

Jimi Hendrix deia que la música no menteix. Per a ell i per a tots els que creuen que la música pot canviar les coses i transformar vides, hem fet aquest festival.

A pocs minuts del centre, darrere d’un mur cobert de buganvillas, es troba un dels pulmons de Barcelona i un els jardins més bonics que podem trobar a la ciutat: el del Palau de Pedralbes, un magnífic lloc per a córrer, passejar, descansar i durant dos mesos d’estiu… escoltar música!

Et convidem a passejar pels jardins i a descobrir la gran biodiversitat que alberguen. Vine abans que comenci el teu concert i passeja pels seus caminets i descobreix els seus secrets més ben guardats, entre els quals hi ha dues obres del llegendari Antoni Gaudí: una pèrgola parabòlica coberta de plantes enfiladisses i, en un petit racó, la font d’Hèrcules, amb un cap de drac de ferro forjat d’on raja l’aigua. Segur que et sorprendran!

Un dels principals atractius del festival és el seu auditori principal, que se situa enfront de la façana del Palau. L’auditori consta de dues grans zones diferenciades: les localitats situades a Platea i Lateral de Platea i les localitats de Tribuna. Com a particularitat, les dues emblemàtiques palmeres del recinte, s’integren a la platea. Per aquest motiu, existeixen unes localitats de tribuna amb visibilitat parcial.

Depenent del concert, l’auditori es pot adaptar a dues modalitats: Assegut, amb prop de 2.000 localitats, i Mixt, on s’eliminen els seients de la zona de platea més pròxima a l’escenari per a viure el concert dempeus. 

Els diferents accessos es troben senyalitzats i dirigits per un grup d’acomodadors que t’indicaran la ubicació de cadascuna de les butaques. La comoditat i l’equipament tècnic persegueixen l’excel·lència en l’experiència del concert.

 

Contacto Apropa del equipamiento

+34 933632510
Persona de contacto: 
Marta Pérez Pagès ticketing@concertstudio.com

Valoraciones

 • 5
  Tu valoración: 5
  Jueves, 22 Julio 2021
  Jardins de Pedralbes

  Myles Sanko

  Quin plaer de concert!
  Myles Sanko, un concert que animava el cos a bailar, acompanyat d'una veu càlida i potent i dels millors instruments. Els Jardins, un paradís verd d'acollida enmig de Barcelona.
  Silvia
  Moreira
  Hèlia Dones
  Mujer
 • 5
  Tu valoración: 5
  Jueves, 22 Julio 2021
  Jardins de Pedralbes

  Myles Sanko

  Espectacular!! Acústica, ambient... molt contents
  Espectacular!! Acústica, ambient... molt contents
  PABLO
  DE PAZ GONZALEZ
  Servei de Rehabilitació Comunitària SRC Sta Coloma de Gramenet
  Salud mental
 • 5
  Tu valoración: 5
  Martes, 20 Julio 2021
  Jardins de Pedralbes

  Andrea Motis

  Fabulosa! Espectacular! Sense dubte una inoblidable oportunitat!
  Grandíssim concert d'Andrea Motis&Co, de la millor qualitat i en el millor entorn dels Jardins de Pedralbes.
  Silvia
  Moreira
  Hèlia Dones
  Mujer
 • 5
  Tu valoración: 5
  Martes, 20 Julio 2021
  Jardins de Pedralbes

  Andrea Motis

  els ha encantat! han sortit tots molt contents!
  Si, va ser adequada i evidentment si que la recomanariem. Els residents van tornar encantats.
  Cristina
  Borés Sant
  Llar Residència Roger de Llúria
  Salud mental
 • 5
  Tu valoración: 5
  Lunes, 19 Julio 2021
  Jardins de Pedralbes

  Musical “Jardins de Broadway”

  "Va ser fantàstic"
  "Va ser fantàstic!" "Una molt bona manera de despedir-se de l'Apropa Cultura per aquest estiu"
  Sílvia
  Vidales Compte
  Club Social Aixec
  Salud mental