15/02/2023
Miércoles
Horario
tardeSesiones
Duración: 
60 min
Idiomas: 
Català
Plazas para grupos
Plazas disponibles para silla de ruedas
Gratis

Presentación
Museos y exposiciones
Ciencia

Molts estudis han mirat d'explicar què causa la felicitat en les persones, i una de les preguntes centrals és: els diners donen la felicitat? Investigacions fetes en països desenvolupats mostren que la relació entre economia i felicitat és molt complexa i no és, en absolut, lineal. D'altra banda, altres estudis duts a terme en comunitats rurals i grups indígenes de nacions en vies de desenvolupament mostren que factors com les relacions personals, el contacte amb la natura o la interacció social poden ser determinants per assolir-la.

Sens dubte, les causes de la felicitat varien d'una cultura a una altra i en moltes societats estan deslligades de factors monetaris i del consum de béns del mercat. Atès que la societat de consum té grans impactes en la natura, discernir la relació entre economia i felicitat pot tenir unes implicacions ambientals importants. Ens ho explica l'antropòloga Victoria Reyes-García.

A càrrec de Victoria Reyes-García, doctora en Antropologia per la Universitat de Florida i professora d'Investigació ICREA a l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la UAB. Científica i directora d'investigació de diversos projectes centrats en relacions entre pobles, economia, biota i medi ambient. Medalla Narcís Monturiol al mèrit científic i tecnològic i membre de l'Acadèmia Nacional de Ciències dels Estats Units.

Ideal para personas mayores
Todos los públicos

Ambiente oscuro
Mínimo de plazas del grupo: 
3
Máximo de plazas del grupo: 
10

Donde se hace

Carrer dels Ciutadans, 19
17004
Girona
972483978

Contacto del organizador

Departament de Reserves CaixaForum Girona rcaixaforumgirona@magmacultura.com
972209836

Sesiones pasadas

Miércoles
15
Febrero
Hora
18:30
Espacio
CaixaForum Girona

Accesibilidad

  • Plazas disponibles para silla de ruedas