23/09/2023
Sábado
Horario
nocheSesiones
Duración: 
75 min
Idiomas: 
Català
A partir de 3 €

Espectáculo
Teatro
Comedia dramática

Si hi heu estat com a turistes, segur que penseu que Mallorca és un paradís. Però ja se sap que sempre hi ha algú a qui han fet fora del Paradís i, en  concret a Mallorca, hi ha qui ni tan sols ha hagut de queixalar una poma per sentir-se exclòs de l'Edèn.
Paradís és una obra contada a quatre veus, les quatre veus protagonistes en forma de road movie, de thriller teatral o de tragicomèdia rural que passa en els paisatges que no surten a les postals i que combina l'humor, l'absurd i la crítica. Un espectacle saludat per la crítica com una confluència afortunada dels universos de Rafael Azcona, els germans Coen, Luis Berlanga i la novel·la picaresca espanyola
Na Joana, el cap pensant del pla, en Sebastià, el capellà víctima a priori d’aquest pla, en Pepe, la mà executora del pla i, el fill de na Joana i en Pepe i objecte principal del pla son els quatre personatges interpretats magistralment per un únic actor que desenvoluparà una història divertida i emotiva des de quatre punts de vista diferents. Autor i actor que es fusionen en una sola veu.
 

Una apuesta segura
Todos los públicos

Sin entreacto

Donde se hace

Plaça del Carme, 14
25300
Tàrrega
973310731

Contacto del organizador

Teresa Garcia Bosch tgarciab@tarrega.cat
Anna Bonastre abonastre@tarrega.cat
973310731
Horarios asesoramiento: 
De 10 a 15 hores

Sesiones pasadas

Sábado
23
Septiembre
Hora
20:00
Espacio
Teatre Ateneu