08/03/2024
Viernes
Horario
nocheSesiones
Duración: 
1 h 20 min
Idiomas: 
Español
A partir de 3 €

Espectáculo
Música
Hip hop

Bewis de la Rosa ens presenta el seu primer àlbum Amor más que nunca, on presenciem el germen i desenvolupament del rap rural. Aquest xafarranxo de recerca polièdrica ens proposa dos eixos de reflexió: l'amor i el món rural.

Observem un univers escènic amb clares referències a la tradició castellana, on música, dansa i performance s'entrellacen. Hi trobem elements del rap, hip-hop, latin i folklore amb unes lletres carregades de discurs. Apareixen el pensament crític, el transfeminisme, el decreixement, la ferida històrica i la salut mental partint des de l'amor i l'art com a mitjans de transformació social amb mirada crítica a l'amor romàntic, tot plantejant noves formes de gestió emocional des de les no-monogàmies.

Sens dubte, Bewis de la Rosa presenta una proposta artística audaç, fresca i coherent que convida a la transformació en tots els seus vessants, tot un descobriment!

L’acompanyarà aquesta nit PD Sunday, la targarina Bibiana Hinojosa, que ens porta una sessió plena d’energia feminista i 100% ballable de rock’n’roll, ska, disco, funky, salsa i cúmbia en vinil.

Una apuesta segura
Todos los públicos

Espectáculo no numerado

Donde se hace

Pl de les Nacions sense Estat
25300
Tàrrega
973310731

Contacto del organizador

Teresa Garcia Bosch tgarciab@tarrega.cat
Anna Bonastre abonastre@tarrega.cat
973310731
Horarios asesoramiento: 
De 10 a 15 hores

Sesiones pasadas

Viernes
08
Marzo
Hora
22:00
Espacio
Espai Mercat