22/05/2024
Miércoles
Horario
tardeSesiones
Duración: 
Aprox. 1h
Idiomas: 
Español
Plazas disponibles para silla de ruedas
Gratis

Presentación
Otros

Encreuem el còmic amb altres àrees de coneixement, amb altres llenguatges i disciplines. Aquestes combinacions permeten "llegir" novel·les gràfiques des d'una perspectiva nova.

En aquesta segona sessió, la humorista Nerea Pérez de Las Heras abordarà l'obra de la historietista nord-americana Alison Bechdel.

Nerea Pérez de Las Heras és coneguda per la seva feina com a periodista i còmica. Fa uns anys que fa humor polític en públic a través del xou Feminismo para torpes, que es va convertir en un llibre (Planeta), i una sèrie de vídeos per al diari El País. En l'actualitat condueix el podcast "Saldremos mejores" juntament amb Inés Herand i representa l'obra de teatre Cómo hemos llegado hasta aquí al costat d'Olga Iglesias. Al llarg de la seva trajectòria professional ha escrit en mitjans com ara El PaísSModaVogueEsquire Glamour i ha col·laborat en diversos programes de ràdio i televisió.

CÒMIC+ és una activitat que forma part del cicle La vida en vinyetes, comissariat per Mery Cuesta, crítica cultural i comissària d'exposicions.

Éxito de la temporada
Muy visual
Una apuesta segura
Todos los públicos

Sin entreacto

Donde se hace

Av. Blondel, 3.
25002
Lleida
973270788

Contacto del organizador

Servei d’Atenció al Visitant de CaixaForum Lleida caixaforumlleida@magmacultura.com
973270788

Sesiones

Miércoles
22
Mayo
Hora
19:00
Espacio
CaixaForum Lleida

Accesibilidad

  • Plazas disponibles para silla de ruedas