27 Marzo 2021
10:00
Duración
4 hores
Plazas
21
Lavabos accesibles
Plazas disponibles para silla de ruedas
5.00
  • Teatro

Descripción

Formació de teatre al Teatre Nacional de Catalunya

Ua sessió adreçada a professionals de l'acció social i educativa. No cal tenir coneixements artístics, només ganes de compartir, aprendre i passar-ho bé!

Presentació

Després d'un any de moltes incerteses i situacions difícils, mereixem instants per Crear, Reconnectar, Regenerar i Revolucionar. 

El Teatre Nacional de Catalunya, de la mà de la Laura Zamora i el Daniel Klamburg, us proposa un taller de teatre i expressió per cuidar-nos, per retrobar-nos i per crear entre tots un petit espectacle efímer. 

Per fer servir les eines pedagògiques que les arts escèniques ens ofereixen cal en primer lloc experimentar-les un mateix. El teatre ens permet expressar col·lectivament un seguit d'idees i emocions que per altres canals seria molt difícil.

És hora de posar-nos roba còmoda i deixar-nos anar. Després d'un temps estrany i dur, que torni ja, la il·lusió, l'espectacle i la revolta!

 

Formadors

Dani Klamburg

Mestre, actor i graduat en ciències de l’esport

Actor i mestre, sempre ha estat interessat en els processos creatius com a mètode d’aprenentatge a l’escola. Diplomat en Ciències de l’Educació i llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport ha estat vinculat a la formació de mestres a la Facultat Blanquerna. Com a músic i actor professional ha participat en nombroses obres de teatre, com ara: Tornar a casa (H. Pinter, Teatre Nacional de Catalunya); Peer Gynt (H. Ibsen, Teatre Romea); Festen, celebració (T. Vinterberg, Teatre Romea); El rei Lear (W. Shakespeare, Teatre Romea); Macbeth (W. Shakespeare, Teatre Romea); El mestre i Margarida (M. Bulgàkov, Teatre Lliure), Òpera de quatre rals (B. Brecht, Festival Grec) i Enric IV (L. Pirandello, Sala Villarroel), entre d’altres.

Actualment exerceix de director de primària de l’escola IPSI de Barcelona.

 

Laura Zamora

Mestra, psicomotricista i estudis teatrals

Cursa estudis d’interpretació al Col·legi de Teatre de Barcelona i es forma en pedagogia i expressió dramàtica i corporal a l’Escola d’Expressió Carme Aymerich. Treballa força anys com a especialista d’expressió corporal i teatre en diferents escoles, instituts i en centres de persones amb discapacitat intel·lectual. Després es forma com a psicomotricista en la línia de la Pràctica Psicomotriu Aucouturier i exerceix com a tal en diferents centres de 0 a 6 anys. Ja de gran decideix estudiar el grau d’educació infantil i ara fa cinc anys que treballa a l’escola Epiqueia de Mediona.

 

La sessió serà enregistrada en vídeo i publicada al nostre apartat de recursos online.

Equipamiento

Pl. de les Arts , 1
41.399945
2.185766