Registra't
Sol·licitud
31/01/2019
dijous
Sessions
matí
Durada: 
50 minuts
Places disponibles per a cadires de rodes
A partir de 3 €

Descripció

Mons Dansa i Educació (en els seus orígens Nats Nus) us convida a un viatge pels mapes de les diferents cultures del món.

En aquesta ocasió, la dansa ens parla de la necessitat i curiositat que sempre ha sentit l’ésser humà per viatjar, per descobrir nous horitzons i cultures, per transcendir les seves fronteres, per experimentar noves sensacions i conèixer altres maneres de viure, pensar i comunicar-se. I ens ho explica així...

Quatre personatges a temporals carregats de velles maletes coincideixen en el seu viatge i, per un temps, passen a ser accidentats companys, comparteixen experiències, es comuniquen com poden i descobreixen sons, paisatges, idiomes, olors, sabors,... En definitiva, creixen!

La companyia, creada l’any 1987, sota la direcció de Toni Mira, explora, la interacció de la dansa amb altres llenguatges escènics (objectes, màgia, text, imatge,...), amb la voluntat d’apropar la dansa als nens i joves i fer del llenguatge coreogràfic una via de comunicació, expressió i divertiment.

Molt visual
Infantil

Equipament

Paseo Ernest Lluch, D - 1.
08222
Terrassa

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
10.00h a 14.00h; 15.00h a 17.00h
+34 93 789 90 85

Sessions passades

dijous
31
gener
Hora
9:45
Sessió escolar
Espai
Auditori Municipal de Terrassa

Accessibilitat

  • Places disponibles per a cadires de rodes