Register
Request
31/01/2019
Thursday
Sesiones
morning
Duration: 
50 minuts
Places available for wheelchair users
Since 3 €

Description

Mons Dansa i Educació (en els seus orígens Nats Nus) us convida a un viatge pels mapes de les diferents cultures del món.

En aquesta ocasió, la dansa ens parla de la necessitat i curiositat que sempre ha sentit l’ésser humà per viatjar, per descobrir nous horitzons i cultures, per transcendir les seves fronteres, per experimentar noves sensacions i conèixer altres maneres de viure, pensar i comunicar-se. I ens ho explica així...

Quatre personatges a temporals carregats de velles maletes coincideixen en el seu viatge i, per un temps, passen a ser accidentats companys, comparteixen experiències, es comuniquen com poden i descobreixen sons, paisatges, idiomes, olors, sabors,... En definitiva, creixen!

La companyia, creada l’any 1987, sota la direcció de Toni Mira, explora, la interacció de la dansa amb altres llenguatges escènics (objectes, màgia, text, imatge,...), amb la voluntat d’apropar la dansa als nens i joves i fer del llenguatge coreogràfic una via de comunicació, expressió i divertiment.

Very visual
Kids

Equipment

Paseo Ernest Lluch, D - 1.
08222
Terrassa

Apropa equipamient contact

Advisory hours: 
10.00h a 14.00h; 15.00h a 17.00h
+34 93 789 90 85

Past sessions

Thursday
31
January
Time
9:45
School
Place
Auditori Municipal de Terrassa

Accessibility

  • Places available for wheelchair users