Descripción

L’Espai Ter és un equipament de nova planta promogut per l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, de característiques úniques a les comarques gironines i a Catalunya inspirat en equipaments centre europeus.

Un espai projectat per assolir una gran diversitat funcional que té la missió de contribuir al desenvolupament local a partir de dos grans eixos de treball: la cultura, lligada a la música i les arts escèniques; i la promoció del territori a partir de l’activitat firal i els congressos i els esdeveniments.

L’edifici és obra de l’arquitecte Sebastià Figuerola i Clavaguera i està concebut com un paral·lelepípede blanc, pur i majestuós, que flota dins l’espai i que, alhora, és ancorat al lloc, del qual només sobresurt el volum de la sala. 

Aquest cos hermètic s’obre i es desmaterialitza en l’accés, transformant-se únicament en la pell exterior del volum que, doblegada, forma el gran porxo d’entrada i el porxo lateral sud-est. Té una superfície de 3.446 m2 distribuïts en dues plantes.

Información de accesibilidad

Aparcament al costat de l'Auditori Teatre Espai Ter
Accessibilitat a peu pla a l'aforament a la zona de Peu Pla i Graderia
Accessibilitat amb ascensor a la zona de Balcó i Amfiteatre
wc adaptats

Accesibilidad

 • Ascensores adaptados
 • Lavabos accesibles
 • Accessible parking
 • Plazas disponibles para silla de ruedas

Contacto Apropa del equipamiento

Horarios asesoramiento: 
Matins de 8 a 15 h
+34 972 75 50 03
Persona de contacto: 

Valoraciones

 • 3
  Tu valoración: 3
  Domingo, 18 Agosto 2019
  Auditori Teatre Espai Ter

  GLI INCOGNITI

  Per sortir una estona del Centre va estar bé
  Als nostres residents els agrada sortir del Centre i assistir a espectacles de música. Molt bons músics però al ser una assaig si les peces musicals no les fan d'inici a fi, les constants interrupcions amb llargs diàlegs fa que els residents es fatiguin.
  LAURA
  MASÓ
  Hospital Asil De Pobres I Malalts De Torroella De Montgrí
  Personas mayores