22/12/2023
Viernes
Horario
nocheSesiones
Idiomas: 
Català
A partir de 3 €

Espectáculo
Música
Coral

La Coral Xalesta fa cinquanta anys. Al llarg d’aquest mig segle, tenim constància de més de cent conflictes armats, alguns encara actius. Aquest concert vol reflectir la sensibilitat vers la defensa de la cultura de la pau, sempre present en l’entitat.

The Armed Man: a Mass For Peace (L'home armat: missa per a la pau) va ser un encàrrec de les Britain’s Royal Armouries per celebrar la transició d'un mil·lenni a un altre. Reflexiona sobre el pas del segle més esquinçat per les guerres i més destructiu de la història humana i mira endavant amb l'esperança d'un futur més pacífic. L'obra està dedicada a les víctimes del conflicte de Kosovo, tragèdia que es desenvolupava alhora que la composició. Va ser estrenada l'any 2000.

La Coral Xalesta va començar les seves activitats l’any 1973 a l’Hospitalet de Llobregat. Actualment està formada per una quarantena de cantaires. Al llarg d’aquests cinquanta anys, ha alternat la difusió de música catalana amb la interpretació de grans obres corals: un total de més de dues-centes obres per a cor, interpretades a capella o amb acompanyament instrumental. Actualment formada per una quarantena de cantaires, des dels inicis fins l’actualitat n’han format part més de dos-cents cinquanta.

La Simfònica Tekhné és una orquestra de músics joves. Tot i que la majoria dels seus membres no exerceixen professionalment, volen gaudir de la música i especialment de la música simfònica. Actualment la plantilla de l'orquestra compta amb uns cinquanta membres. La formació es troba sota l'aixopluc de l'Associació de Joves Músics de Barelona, un espai de confluència d’interessos culturals i musicals.

Autor: Karl Jenkins (1944)
Coral Xalesta. Director: Pol Pastor Sabaté
Simfònica Tecknè. Director: Josep Miquel Mindán Seuba

Todos los públicos

Donde se hace

C. Joventut, 4-10
08904
L'Hospitalet de Llobregat
934036795

Contacto del organizador

Josep Lluís Marcè Carol jlmarce@l-h.cat
934036795
Horarios asesoramiento: 
De 9 a 15 h

Sesiones pasadas

Viernes
22
Diciembre
Hora
20:00
Espacio
Sala A - Teatre Joventut