Clara Peya
17/03/2024
Domingo
Horario
tardeSesiones
Idiomas: 
Català
A partir de 3 €

Espectáculo
Música
Contemporánea

Considerada una de les pianistes i compositores més prolífiques i transgressores de l’escena musical del nostre país, Clara Peya és inclassificable. Inquieta, visceral i transcendent, fuig de tòpics i, sobretot, creu en el poder de l’art com a eina de transformació social.

Corsé, el nou treball de la pianista gira entorn a la violència  que porta implícita el concepte de perfecció. Un nou repertori de cançons profundes i compromeses per a les quals la pianista ha seleccionat a diferents cantats perquè les interpretin i aportin el seu propi univers al disc. Les veus de Silvia Pérez Cruz, Salvador Sobral, Albert Pla, Ferran Palau i Leo Rizzi, entre d’altres, acompanyades pel magnètic piano de la Clara combinat amb sintetitzadors i bases electròniques, configuren un atmòsfera única i vibrant, on cada petit detall és tan intens com imprescindible.

L’artista diu:

Aquest disc parla de tota la violència que porta implícita el concepte de perfecció. De com ens torturem a nosaltres mateixes, i la frustració que ens genera no poder posar límits al nostre propi maltracta.
El disc exposa  l’estancament, la immobilitat i la mort, perquè la perfecció és una cosa ja feta, una cosa estàtica. La imperfecció, en canvi, ens allibera de la paràlisi del cànons, de les normes rígides y de les regles sàdiques d’una societat que està en guerra contra el canvi.
Aquest disc és també una oda a tots els ésser imperfectes, inacabats, fallits, perquè són aquests els que es mouen, els que canvien, perquè desitgen alguna cosa, tenen una manca i la recerca, el moviment, és el que els manté en vida.
Aquesta música aposta, doncs, per desfogar-se, embriagar-se, pel desig i per l’amor.

Clara Peya, piano i sintetitzadors modulars
Aina Zanoguera, veu
Carmen Aciar, veu
Adri González, teclats i sintetitzadors
Didak Fernández, bateries i percussions

Barnasants

Todos los públicos

Donde se hace

C. Joventut, 4-10
08904
L'Hospitalet de Llobregat
934036795

Contacto del organizador

Josep Lluís Marcè Carol jlmarce@l-h.cat
934036795
Horarios asesoramiento: 
De 9 a 15 h

Sesiones pasadas

Domingo
17
Marzo
Hora
19:00
Espacio
Sala A - Teatre Joventut