5
16/01/2021
Sábado
Horario
tardeSesiones
Duración: 
2h 45 mn
Bucle magnético
Información en lectura fácil
Plazas disponibles para silla de ruedas
Subtitulación
Gratis

Espectáculo
Música
Ópera

Offenbach crea un món amb les seves pròpies regles. Situa Hoffmann com un poeta i compositor maleït que evoca el seu passat amorós i ens condueix a través d’un univers en què els somnis i la realitat s’entrellacen. 

Aquesta obra inacabada per la mort del compositor l’any 1880 narra els infortunis del poeta Hoffmann, obsessionat amb triomfar en l’amor, a través de tres històries doloroses inspirades per dones: la freda nina Olimpia, la fràgil i innocent Antonia i la cruel cortesana Giulietta.  

La preciosa (i també sinistra) producció romàntica de Laurent Pelly per al Gran Teatre del Liceu recull les dues cares del Romanticisme: la fosca història i la màgia del seu revers. Pelly crea un entorn extraordinari per retratar el torturat poeta i la frustració per la seva nèmesi. Un cop acabats els seus contes, tot i que Hoffmann vol oblidar, acabarà trobant el consol en el seu geni creatiu. Com ens recorda l’artista i mare del feminisme en la creació, Louise Bourgeois: “L’art és garantia de salut mental”, una forma de sanar l’individu i el món.  

Emociones fuertes
Para los románticos
Una apuesta segura
Adultos
Jóvenes

Idioma extranjero
Ambiente oscuro

Donde se hace

La Rambla, 51-59
08002
Barcelona
934859929

Contacto del organizador

934859929

Sesiones pasadas

Sábado
16
Enero
Hora
17:00
Espacio
Sala principal - Teatre del Liceu

Accesibilidad

  • Bucle magnético
  • Información en lectura fácil
  • Plazas disponibles para silla de ruedas
  • Subtitulación